Lopp 8 - 2140m volt

Min andra spik i omgången är 13 Alhambra Mail, ett femårigt sto man måste gilla. Hon imponerade återigen i den senaste starten, då var det final av Diamantstoet. Man attackerade med dryga varvet kvar till mål och körde sig hela vägen till ledningen in i slutkurvan, därifrån åkte man sen undan till en enkel seger med till synes sparade krafter. För två starter sedan gick man utvändigt om ledaren och kunde ändå vinna enkelt via 10,6 sista 800m. Ändå orosmomentet idag är att hon inte är helt rumsren i volten. Men kusken Carl Johan Jepson är skicklig och kommer man bara iväg okej från start är man det främsta segerbudet i loppet. När man sen får 2,65 på fasta marknaden måste jag spela.

Motbud
2 Teton Sweet Lindy är det givna motbudet till min spik. I den senaste starten var man mycket bra utvändigt om ledaren Ultra Bright som även vann loppet. Detta femåriga sto tränas av Markus B Svedbergs och sitter det senaste loppet inte i benen idag så kommer man vara med långt framme. Till dagens start rycker man även samtliga skor vilket är intressant. Givet streck vid gardering.

7 Darah Bibo gör idag årsdebut men detta är en sexåring som brukar gå bra efter vila och har segrat i tre av fem gånger när det varit mer än 30 dagar mellan starterna. Kantboll som inte ska nonchaleras vid gardering.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

13 Alhambra Mail
Lopp 8 - Axevalla
Spel: Vinnare
Odds: 2,65
Bolag: bet365

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip