Lopp 8 - 1640m auto

3 Zlatan Knick är en kapabel sexåring som nu fått några lopp i kroppen. I den senaste starten var man trea från ledningen. Ikväll möter man enklare motstånd jämfört med senast och från ett bra utgångsläge bör segerchansen vara hög. Hittar man till ledningen här och sen får bestämma tempot lite kommer man vara svår för konkurrenterna att plocka ner. Tränaren och kusk Christoffer Erikssons siktar troligen mot tuffare utmaningar framöver om man får byta ut en nolla mot en etta i resultatraden. Förstahäst. Jag spelar även vinnare till 2,35.

6 Symphonic Lincoln år inlett år 2021 på bästa vis, han kommer med två raka segrar med sig i bagaget och håller toppform för dagen. Han är vass på speed och skulle gynnas om det blir tempo på loppet. Hälften av karriärens segrar är tagna på Åbytravet och med rätt resa här kan det blir tredje raka.

1 Quite Special gör ikväll en spännande debut för nya tränaren Hanna Lähdekorpi. Han har inte startat sedan i september, men det är en häst med bra kapacitet för klassen. Ikväll har man dessutom fått ett perfekt utgångsläge. Även om formen är ett frågetecken så har denna sjuåring gjort det bra på svensk mark tidigare mot betydligt tuffare motstånd.

Letar man ytterligare utmanare är 7 Rally Gunnar på väg mot formen nu med några lopp i kroppen. Han besitter hög grundkapacitet och skulle kunna blanda sig i segerstriden med rätt lopp. Ikväll sitter Linda Sedström upp i vagnen igen, senast hon körde blev det seger för Rally Gunnar.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

3 Zlatan Knick
Lopp 8 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 2,35
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip