Lopp 8 - 2640m auto

4 Cassius Ima var mitt drag senast på V75, då blev det galopp när man skulle sätta in attacken med 250m kvar. Det såg ut som en trolig seger försvann. Jag gör precis som Cassius Ima och spänner om bågen igen. Han gick ett rejält slutvarv vid segern för tre starter sedan och detta är en sexåring med bra kunnande. Cassius Ima besitter även fin styrka och skulle gynnas om tempot hålls uppe i loppet. Ikväll blir det även precis som för många andra hästar i loppet barfota runt om för första gången i år vilket bör vara en klar fördel för denna större modell. Det är såklart oroande att det blivit två raka galopper men nu med några små förändringar tror jag på ett felfritt lopp. När man får 4,50 på fasta marknaden att man vinner loppet så anser jag spelvärde finns.

10 Lucky Truc gjorde det tråkiga och galopperade bort en V75 segern på upploppet näst senast. MAn fick dock snabb revansch till vinnarcirkeln även om det i den senaste starten inte rörde sig om något V75 lopp men segern var alltjämt ett faktum. Med formen fortsatt på topp är detta en fyraåring som tål distansen och ska ses med bra segerchans i loppet.

Skrällen är 6 Vision Face som gjort bra lopp på slutet och kommer till dagens start med formen på topp. Dessutom blir det återigen Carl Johan Jepson i vagnen precis som vid de två senaste framträdanden och då har det slutat med en seger och en andraplats. Till dagens start rycker man dessutom samtliga skor för första gången i livet, intressant. En given skräll i loppet.

För den som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

4 Cassius Ima
Lopp 8 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 4,50
Bolag: LeoVegas

Lycka till idag.

This is the stats tab
This is the post tip