Lopp 8 - 2140m auto

7 Otroligosåfin gjorde årsdebut i den senaste starten och man såg läcker ut när man dansade undan till en seger från dödens. Nu har man ett lopp i kroppen och formen bör vara framflyttad en hel del tills ikväll. Motståndet är inte heller tuffaste man ställts emot, men utgångsläget kunde varit bättre. Jag är inne på att kusk och tränare Lars-Göran kommer vara offensiv direkt från start och får han inte överta ledningen så tror jag att man kommer ta en lugn dödens och oavsett ska segerchsen vara höga. Förstahäst.

2 Gelato har fått ett bra läge bakom bilen och kan kliva iväg om man väljer att ladda från start. Oavsett kommer man få en bra resa härifrån och även om man möter några bra konkurrenter så ska man inte nonchaleras. Man kunde inte utmana 7 Otroligosåfin i den senaste starten trots en fin resa. Men skulle favoriten få trafikproblem eller har en sämre dag är man segeraktuell.

Skrällen är 4 First Ideal Man, han är kvick iväg från start och kommer kunna hitta en bra position härifrån. I den senaste starten satt man fast med allt sparat. Ikväll blir det barfota runt om vilket är ett plus. Kan man få rygg på ledaren eller något liknande ska man till 5% inte nonchaleras. När man erbjuds 2,25 på fasta marknaden att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

4 First Ideal Man
Lopp 8 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip