Lopp 8 - 1640m Auto

9 L.L.Labero är den som har imponerat mest på mig i det här fältet och han får tipset trots utgångsläget. Han har startsnabba hästar framför sig och skulle kunna hitta igenom bra från början trots sitt bakspår och han har visat att det både finns styrka och snabbhet tidigare och jag blir inte ett dugg förvånad om han bara visar sig vara bäst här.

3 Katalonia var inte alls bra senast men det fanns förklaringar till den positionen och hon var nedsatt för dagen. Det är kanske lite långt mellan starterna nu men det är bra träningsrapporter och hon är väldigt snabb bakom bilen och är hon lika bra som senast hon gick i ledningen kan hon bli svårfångad.

8 Izumi Benois gör nu sin tredje start för Robert Bergh och han känns klart på gång. Det blev en bra effekt senast när man ryckte skorna och med två lopp i kroppen borde formen vara ännu bättre nu även om det är tuffare emot.

1 Go Without I.D känns missgynnad av sitt startspår och kan bli över från start men löser det sig bara under vägen ska han såklart också ses med vinstchans, även om jag tycker han får alldeles för mycket spel på sig.

Skrällen i loppet kan vara 6 Åcknes Elliot som gick en otroligt stark slutrunda senast efter att ha tappat från start. Skulle det bli bra fart där framme måste han vara livsfarlig till slut om han är lika fin ikväll. Man låter även uppåt från stallet och när vi får 3,75 på att man placerar sig topp-3 i loppet så testar jag ett spel.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

6 Åcknes Elliot
Lopp 8 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 3,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip