Lopp 8 - 2140m volt

11 Donners Am är den troliga segraren i loppet, han galopperade senast i inledningen i ett lopp på V75 men kom sen tillbaka starkt och avslutade 1,10 sista 800m och gick imål som sexa. Prestationen i sig efter galoppen lyste form och ikväll är motståndet enklare. Med bara fyra hästar på tilläggsvolten så kommer man kunna ta en safe start och när man sen travat in sig ordentligt kan kusken Mats E Djuse sända framåt. För tre starter sedan hade man en liknande uppgift och då löste man det och vann loppet. Bra segerchans och förstahäst.

7 Andre Agassi är den roliga i loppet och till endast 6% som man är streckad på i nuläget är detta min idé. Han tog fyra vinster under fjolåret och denna sexåring har även segrat på V75 tidigare, så kunnande vet vi finns. Ikväll är det årsdebut och såklart är formen ett frågetecken vilket är en faktor till den låga spelprocenten. Men är denna sexåring väl förberedd för dagens start så kommer han kunna ge favoriten en match och jag väljer att dubbla systemet. Fasta marknaden erbjuder dessutom 3,00 på att Andre Agassi placerar sig topp tre i loppet, vilket är taget.

Söker man ytterligare motbud är 6 Pontiac S.W. ett givet alternativ. Han såg fin ut vid segern i Gävle senast då han kördes fram utanpå ledaren inför slutvarvet och sedan såg tränare och kusk Nicklas Westerholm ut att ha kontroll på loppet hela vägen. Men ska nämnas att man hade två raka galopper inför den starten och jag vill gärna se han fungera igen innan jag vågar gå på honom ordentligt.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

7 Andre Agassi
Lopp 8 - Östersund
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip