Lopp 8 - 3140m volt

6 Mcgarret har verkligen kommit igång efter sitt uppehåll och har på slutet stått för flera bra prestationer utan att man fått vinna. I den senaste starten var man ute i monté och avslutade rappt via 10,5 sista 800m ute i spåren. För två starter blev man tvåa och fick endast se sig slagen av Eddy West i ett tufft lopp. Distansen har han visat att han klarar av tidigare och slipper han bara strul längs vägen ikväll ska det vara bra chans att Mcgarret får sin efterlängtade seger ikväll.

5 Thriller N.P. har nu fått två lopp i kroppen efter lite vila och i den senaste starten såg han dessutom formen ut att vara i antågande. Thriller N.P. är en härdad V75-häst som trivs över lång distans och ska ses som ett tidigt segerbud i loppet. Han får dessutom Ulf Ohlsson i vagnen för första gången vilket känns spännande.

Skrällen är dessa långlopp har många gånger varit 7 Gullabo Däck Bling för er som följer tipsen här och ikväll är det inga undantag. Detta är en riktig stayer som älskar distansen. Han håller dessutom bra form för dagen och har på slutet endast fått se sig slagen av topphästar som Hurricane Silas och Husse Boko. Till låg procent streckas Gullabo Däck Bling tidigt här ikväll. När vi får 2,35 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

7 Gullabo Däck Bling
Lopp 8 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip