Lopp 8 - 3140m volt

Här blir Arvid S.H. favorit men jag vill framhålla 1 Happy Few som förstahäst i loppet. Denna fyraåring står ensam på start och kommer vara den som leder loppet inledningsvis. Får sen skickliga Thomas Uhrberg som kör själv styra tempot på tillställningen vilket ledaren oftast får göra i dessa långlopp så kommer Happy Few inte bli lätt att plocka ner under slutvarvet för övriga. Det som är lite oroväckande är galoppen som kom i den senaste starten men den den säger man kom för hästen blev för pigg bakom startbilen, ett moment man slipper utsätta hästen för ikväll. Förstahäst.

4 Arvid S.H är häst jag personligen gillar skarpt. Men ikväll har man en tuff uppgift i min bok. Han trivs bra över distansen, men risken finns att man får göra för mycket grovjobb själv och då blir det inte helt enkelt att vinna. Skulle man istället välja att köra lite mer passivt så kommer ledaren Happy Few rinna undan i ledningen. Kusken och tränaren Fredrik Persson har inte en lätt kuskmatch på förhand. Kapacitetsmässigt är man bäst i fältet och ska således även streckas på kupongen.

7 Totti Face stod för en mycket vass avslutning via Open Stretch i den senaste starten på V75, stannade klockan på 11,2 sista 800m. Ikväll har man ett spännande springspår och kommer man iväg okej från start så är detta en sexåring som inte är oäven. Han trivs över distansen och när man är streckad på endast 6% är man en given skräll att betala för i omgången. Fasta marknaden erbjuder 2,00 på att Totti Face placerar sig topp tre i loppet, det är taget.

För den som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Totti Face
Lopp 8 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip