Lopp 8 - 2140m Volt
9 Green Mamba var jag lite besviken på senast men hon var något ursäktad av att hon fick en dålig rygg. Det finns otroligt mycket kapacitet i den här hästen som har haft några struliga i år och nu ser hon ut att kunna få bättre ryggar under vägen och i ett litet fält borde hon ha ett bra slagläge inför upploppet.

8 La Plus Belle är ett fartfyllt sto som mycket väl kan kliva runt det här sällskapet om hon tävlar på topp. Hon var nedsatt av sjukdom senast vilket förklarar att hon stod för en sämre position. Det är kanske något långt mellan starterna nu men jag tror ändå vi kommer att få se en klart bättre prestation än senast och hon är given på min kupong. När vi får 2,35 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

4 Quiz Roc är väldigt startsnabb när det handlar om voltstart och skulle hon komma till ledningen är man tydliga med att man kör där eftersom hästen är klart bäst i den positionen. Hon kommer dessutom från en seger där hon besegrade Jesse Schermer som i starten efter lyckades besegra Futteflagfis som var en snackhäst under den danska V75 omgången under Winterburst.

5 Sweet Muscle kan få problem i volten men att det inte är några hästar med springspår på den främre volten gör att det ökar möjligheterna att gå felfritt ökar. Hon är riktigt vass på speed och skulle hon få ett bra rygglopp blir hon farlig till slut.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tips i bloggen.

8 La Plus Belle
Lopp 8 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip