Lopp 8 - 1640m auto

9 B.G.Pastor Jonte är en annan Dansk gäst jag vill varna för ikväll. Man har ett bra utgångsläge med rygg på startsnabba hästar och skulle kunna kan komma igenom bra från start. För två starter sedan var det debut för Flemming Jensen och då slutade det med galopp och senast fick man ett tufft lopp på V75. Jag är inne på att formen är bättre än vad resultatraden antyder och med ett bra lopp ikväll så ska man inte nonchalera B.G.Pastor Jonte till låg procent. När vi får 1,80 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

2 Kattis J.Boko kommer med toppform till kvällens start. Hon har ett bra utgångsläge och kan öppna kvickt från början. Kattis J.Boko har en speed som många inte kan mäta sig med ikväll och är därför inte beroende av något speciellt lopp för att utmana om segern. Givet segerbud på förhand.

Skrällen är 1 Milos Ganador som också håller bra form för dagen och har ett bra utgångsläge. Hon är kvick iväg från start och på Åby med Open-Stretch att tillgå är 1 Milos Ganador garanterad ett bra lopp ikväll. Till endast 4% är detta ett tidigt streck på min kupong.

Nämner även 6 Hat Trick som kommer med en minst sagt tråkig resultatrad, men det ska noteras att hästen har varit ute mot Önas Prince, Chiru, Mister Hercules på slutet och att tampas mot dessa är inte enkelt. Ikväll går han ner lite i klass och ska inte nonchaleras vid gardering.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

9 B.G.Pastor Jonte
Lopp 8 - Åby
Spel: Plats
Odds: 1,80
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip