Dagens rek är till Solänget lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 Angel Ovea är topp tre i loppet.

Angel Ovea har gjort två starter i ny regi för Daniel Wäjersten sedan flytten från Reijo Liljendahl och båda dessa har slutat med andraplatser.

Nu är det kort distans men det tror jag Angel Ovea ska klara och med en fin rygg att gå i under slutvarvet så kan hon blanda sig i segerstriden här och hon ska ses med bra chans att vara sämst trea i mål här.

Angel Ovea har lite att slipa på med aktionen och har en problem i kurvorna. Den korta distansen är väl heller ingen fördel men jag tror det kan bli bra körning där framme för då biter hennes spurt bra till slut.

Angel Ovea kommer att tävla med rycktussar för första gången nu meddelar man från stallet och det är intressant.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 8 Kattis Palema som gjorde debut i ny regi senast och kördes då offensivt men hon orkade inte och slutade oplacerad.

Kattis Palema kan öppna bra bakom bilen så om John Östman som kör hästen kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig över upploppet.

En annan motståndare till Angel Ovea är nummer 2 Frida Taxam som gjorde det bra vid vinsten näst senast men gången efter det så galopperade hon bort sig i ett V75 lopp på Bollnäs.

Felfri nu från ett bra utgångsläge här så kan Frida Taxam få ett bra lopp i den främre träffen och då kan det räcka en bit här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Angel Ovea
Solänget lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.70 LeoVegas & Unibet

This is the stats tab
This is the post tip