Dagens rek är till Åby lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 Åsens Aragon är topp tre i loppet.

Åsens Aragon var väldigt blek i ett V75 lopp på Solvalla senast som vanns utav Ritchie Ås, men innan det var han duktig vid två raka segrar över lång distan. Han trivs bra över den långa distansen så om Johan Untersteiner som kör honom kan servera hästen en bra löpning och kan hitta fina ryggar under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och då tror jag på bra chans att han är sämst trea i mål här.

Åsens Aragon blev rejält trött på en tungsprungen bana senast men har nu fått återhämta sig en månad efter den insatsen och nu får Johan Untersteiner chansen i sulkyn för första gången och det kan vara intressant och jag tror på en vassare prestation den här gången och då kan han bli att räkna med över upploppet.

Åsens Aragon är en femårig valack som tränas av Caroline Björkegren. Han har på sina 29 starter hittills vunnit 5 av dessa och har varit på plats i 41 % av loppen och jag tror på en bra möjlighet till en framskjuten placering ikväll med.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 2 Vincent Horse som inte har vunnit på väldigt länge men femåringen efter Love You gör nu en mycket intressant debut i ny regi för Robert Bergh här och från ett bra utgångsläge så sitter han bra till direkt och kan blanda sig i segerstriden direkt här.

En annan motståndare till Åsens Aragon är nummer 1 Kennedy som är en välstammad fyraåring men han är väldigt galoppbenägen och är inte att lita på fast felfri nu så kan han ha vissa möjligheter att sluta långt framme här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Åsens Aragon
Åby lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.85 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip