Ett mycket fint fyraåringslopp på Örebrotravet där jag har hittat ett superodds!

Betting Gangster är en topphäst som tävlat sparsamt och matchats försiktigt i år i syfte att vinna Svenskt Travderby. Det största loppet för fyraåriga travare i Sverige. Tyvärr kunde han inte göra sig själv rättvisa i den senaste starten som också var derbykvalet då han halkade i hagen och hade varit struken och stått över inför den uppgiften. Så han missade derbyfinalen. Han gjorde ändå ett ok lopp som trea efter att ha blivit tempotorsk.

Nu har Betting Gangster fått ett rejält lopp i kroppen och bör vara mycket nära den toppform som var planerad inför derbyt. Ett lopp som Betting Gangster var rankad trea att vinna enligt spelbolagens odds innan det strulade till sig.

Han ska tävla barfota runt om igen och jag räknar med att Betting Gangster är 30-40 meter bättre ikväll än senast. Trots bakspår och några hyggliga motståndare bör han spurta ner det här motståndet utan att förta sig. 4.00 är ett overkligt bra odds. Spelbolagen verkar ha glömt bort hur bra Betting Gangster är! Allt över 1.50 är spelvärt.

Motståndet: 8 Evaluate är en duktig jänkare som går extra bra för sin tränare Stefan Melander. Spår 8 bakom bilen är dock inget roligt läge och han riskerar att hamna illa till eller få en mycket tuff inledning. Han håller heller inte samma klass som Betting Gangster. 5 Ad Hoc har gjort det ok men körs av en mycket orutinerad kusk den här gången. 2 Mellby Glader har viss kapacitet men strular ofta till det för sig. 11 Park View gör det bra i norsk konkurrens men brukar vara chanslös då han kommer till Sverige. Han duger inte mot det här motståndet. Dessutom från sämsta läget.

Betting Gangster är huvudet högre än sina konkurrenter i det här loppet och under normala omständigheter och i form vinner han.

9 Betting Gangster
Örebro lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 4.00 Unibet & LeoVegas

Loppet är även med på V64 och Dagens Dubbel för er som gillar det.

This is the stats tab
This is the post tip