Dagens rek är till Östersund lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 Beware vinner loppet.

Beware har visat toppform i sina senaste starter med en seger och två andraplatser. Karriärens första seger kom för tre starter sedan i Visby när hon gick till attack i tredjespår med 700 meter kvar av loppet och tog ner sitt motstånd via 14 tempo sista 800 meterna. I den senaste starten så gick hon också på i tredjespår med 750 meter kvar av loppet men blev avslagen sista biten utav Louise då.

Den här gången hoppar Emilia Leo upp i sulkyn bakom Beware istället för Elias Strandberg och det är intressant och kan hon hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan här så har hon en en vass avslutning och då tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Hon kan nog göra en del själv på vägen om det skulle behövas men jag hoppas det blir ett bra tempo på tillställningen för då fäller Beware många hästar till slut.

Beware har varit mycket sjuk tidigare och var inte färdig ifjol fast nu har hon varit frisk och utvecklas hela tiden meddelar Bernt-Ove Johansson som tränar hästen.

Beware kommer att tävla med skor runt om samt ett open-eye huvudlag som hon har haft på slutet meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 7 V.S.Selma som gick godkänt till fjärdeplatsen från kön senast men var slagen då av min vinnare som blev tvåa i det loppet.

Gången innan det så var V.S.Selma duktig vid en överlägsen seger från ledningen. Nu får Ulf Ohlsson chansen bakom henne för första gången och trots ett spår långt ut här är det inte omöjligt att hon kan pipa till ledningen och skulle det inte kosta alltför mycket krut att nå spets så kan hon duga en bit mot det här gänget.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 4 Global Wannabe som inte kunde stå emot Van Gogh Z.S. senast men hon vann på ett bra vis vid starten innan. Kan hon hitta en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Beware
Östersund lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 3.50 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip