Dagens rek är till Axevalla lopp 8 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Carozzo är topp tre i loppet.

Carozzo avslutade senast godkänt på open stretchen fram till tredjeplatsen bakom vinnande Donkie Ixi som vann det loppet. Med ett par lopp innanför västen nu så kan det vara dags för första segern i karriären.

Han är kvick iväg och är spetsfavoriten i loppet och om Stefan Söderkvist som kör hästen skulle få fuska bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka långt här och då tror jag han är sämst trea i mål.

Carozzo känns jättefin i jobben inför den här starten meddelar man från stallet och han gör nu debut bakom bilen, men man har varit inne på banan och testat och det fungerade väldigt bra så jag tror han kommer få en bra resa här även om det inte skulle bli ledningen.

Carozzo är en fyraårig valack som tränas av Camilla Jonasson. Han har på sina sex starter hittills noterat tre stycken tredjeplatser som bäst men jag tror att det kan bli bättre än så den här gången.

Carozzo kommer tävla med ett öppet huvudlag och i jänkarvagn som tidigare, men nu drar man av framskorna för första gången och det tror jag kommer ge en riktigt bra effekt.

Den värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 10 Amelia som är stark och rejäl även om hon var oförklarligt blek senast, men hon har tränat riktigt bra och Ulf Stenströmer som tränar är lite smått optimistisk nu.

En annan motståndare till Carozzo är nummer 11 Brottarn som kan en del och kan göra sig gällande direkt i årsdebuten om Mikael J Andersson som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutvarvet.

För er som spelar GS75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

5 Carozzo
Axevalla lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip