Dagens rek är till Bergsåker lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 Knifetown Hall är topp tre i loppet.

Knifetown Hall kördes fram utvändigt ledaren med 750 meter kvar av loppet och från den positionen så avgjorde han på ett bra vis till seger för tre starter sedan.

Knifetown Hall var sedan hårt betrodd i ett V75 lopp på nyårsafton men då var det inte riktigt något tryck i honom så han slutade oplacerad.

I årsdebuten senast så hade Knifetown Hall bakspår igen och fullföljde okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Cheap Thrills.

Den korta distansen nu är kanske i kortaste laget för Knifetown Hall men om det klaffar med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt och då tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål här.

Här startar Knifetown Hall från bakspår men om Ulf Eriksson som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och det blir bra tempo på tillställningen så tror jag han blir farlig den sista biten.

Den värsta motståndaren till Knifetown Hall anser jag vara nummer 6 Overpaid som gick fullt godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Betting King efter en tids frånvaro senast. Nu blir det tätare starter för Overpaid så med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången.

Overpaid är kvick iväg och passar på den korta distansen så kan han komma till ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Ulf Ohlsson upp nu är intressant.

En annan konkurrent till Knifetown Hall är nummer 1 Recall Rivner som gjorde det bra när hon vann från ledningen näst senast.

Gången efter det så gick Recall Rivner godkänt som trea i ett lopp som vanns av Listas Alice. Skulle hon hålla upp ledningen eller få ett bra lopp i vinnarhålet så kan det räcka långt här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Knifetown Hall
Bergsåker lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.85 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip