Dagens rek är till Axevalla lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Magic Bråten vinner loppet.

Magic Bråten är kvick iväg och jag tror att Niclas Benzon försöker att hålla upp ledningen här och skulle han lyckas med det är mycket vunnet över den korta distansen här, men skulle han bli överflyglad så tror jag han kan ta sig ut och få ta över ledningen efter en bit och då tror jag att han blir svårslagen här.

Magic Bråten har tagit sex av sina sju vinster från ledningen och här tror jag han tar en ny seger från spets. Eventuellt så blir det jänkarvagnen på nu och det är mycket intressant.

Magic Bråten är en sexårig valack som tränas av Lars-Inge Olsson. Vid vinsten i näst senaste starten så tog han ledningen och vann säkert över den aktuella distansen och jag tror på ett liknande scenario ikväll.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 8 Zeno Lans som gjorde debut för Laura Myllymaa senast och fick då en jobbig resa i dödens och tröttnade tidigt men om Carl Johan Jepson kan undvika dödens den här gången och kan hitta bra ryggar så kan han vara vassare den här gången och kan då bli att räkna med över det långa upploppet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Grace Occagnes som höll mycket bra från dödens näst senast och senast så missade kusken från start och blev sedan hängande i spåren under attack. Nu vill Hans Crebas köra snällare och det kan bli långt fram över den korta distansen här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Magic Bråten
Axevalla lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 LeoVegas , Unibet , bet365

This is the stats tab
This is the post tip