Dagens rek är till Mantorp lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 6 Pacific W.F. vinner loppet.

Pacific W.F. har inte vunnit på länge men han har visat fin form på sistone med en andraplats och en tredjeplats i sina två senaste lopp över sprinterdistans fast karriärens tidigare vinster är alla tagna över medeldistans som gäller även ikväll.

Här tror jag att Robert Bergh har ledningen i sikte med Pacific W.F. och när ett par av de värsta motbuden på förhand har blivit strukna så tror jag han får trolla bort en del av loppet i spets och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad från den positionen.

Pacific W.F. är en sexårig valack som har startat 51 gånger tidigare. På dessa så har han endast vunnit 4 gånger men han har varit topp tre i 39 % av loppen och mot ett överkomligt motstånd här så tror jag han har bra chans att ta en ny seger.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 Cikoria Frazer som var duktig vid segern senast och han kan få en fin smygare på innerspår här och med en eventuell lucka så kan han bli farlig över upploppet.

En annan motståndare till Pacific W.F. är nummer 10 Urchin som agerar ojämnt i sina prestationer men om han kan få ett bra rygglopp och kan få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Pacific W.F.
Mantorp lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip