Det är V64 tävlingar från Färjestad ikväll. I lopp 8 lika V64-4 spelar jag att nummer 9 Vikens Brummer slutar topp 3 i loppet (plats).

Ett lopp över 2140 meter.

Draget i loppet är utan tvekan 9 Vikens Brummer, han va ute senast i Walter Lundbergs Memorial med 220,000kr i förstapris. Där gjorde Vikens Brummer ett klart positiv intryck där han fick ett rygglopp och en fin resa, passerade mållinjen med sträckta linor och full fart.

Det va första gången barfota runt om för Vikens Brummer senast och så blir det även ikväll. Hade man fått framspår hade såklart segerchansen ökat ytterligare men efter intrycket senast är det ändå min förstahäst i loppet och således även mitt platsspel.

Kommer 9 Vikens Brummer bara till hyggligt från start och det strular lite för de där framme så kommer man fälla många tillslut.

9 Vikens Brummer är en fyraårig valack. Anmäld med barfota runt om - norskt huvudlag - vanlig vagn.

Värsta motbuden i loppet är 5 Fredric Palema är hårt betrodd.
Han har gjort sina bästa lopp i spets och kommer såklart söka den positionen även denna gången. Har två segrar under juli/augusti där segrarna kom ifrån just spets.
Spår fem i volt idag för Fredric Palema kan häxa då det finns andra startsnabba i loppet..

2 Riptide R.D kommer laddas iväg från start. Man kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Avslutade 1.10,3 sista 800m då.

Från springspår kommer två ekipage som båda kommer med segr från senaste starten.
En av dem är 7 Mood Indigo som man meddelar från stallet är hygglig iväg, man ser sig heller inte slagen på förhand. Kommer man bara till någorlunda i loppet ska vi inte räknas bort meddelar man.

Ska man nämna ytterligare en motståndare i loppet så är det värt att lyfta 12 Euklid A.T, som satt fast med allt sparat för två starter sedan och senast vann han lätt från utvändigt ledaren ett lopp på Momarken.

11 Aifur får Björn Goop upp i vagnen för första gången och går barfota runt om för andra gången i livet.


För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

9 Vikens Brummer
Färjestad lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1,8 bet365

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | Bethard | Betsafe


Lycka till med spelen idag.

Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip