Lopp 8 - 2140m auto

5 Vikens High Yield hade jag som drag senast. Då såg man riktigt fin ut i sitt avancemang i fjärdespår 350m från mål men blev då för ivrig och galopperade. Att han galopperade senast är såklart inte bra, men intrycket han gav visade verkligen att formen är där och med genomköraren i kroppen bör han vara ytterligare framflyttad till kvällens start. Är man offensiva här direkt och kör hela vägen till ledningen så kommer man inte bli lätt för övriga konkurrenter att fånga in. När man får 2,85 på fasta marknaden för seger så klickar jag i spelet.

6 Ribaude vinner kanske inte så ofta, men är van att möta tuffare motståndare. Ikväll möter man motståndare där segerchansen bör vara god. Senast var han ute i ett stayerlopp på V75 och blev då fast med sparade krafter. Får man användningen för de krafterna ikväll så kommer Björn Goops sjuåriga valack bli att räkna med ikväll.

4 Andre Ward är segervan, senast kommer man från en enkel seger hemma i Danmark. Han har visat upp fina prestationer på svensk mark tidigare, ikväll har man ett vettigt utgångsläge. Andre Ward är både stark och snabb.

5 Vikens High Yield
Åby lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2,85 LeoVegas

Lycka till med spelen ikväll

This is the stats tab
This is the post tip