Dagens rek är till Rättvik lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 Vine Vision vinner loppet.

Vine Vision har levererat bra insatser i samtliga fem tidigare starter i år där han inte har varit sämre än trea. Han vann i Gävle efter en omväxlande resa i dödens och andra par utvändigt näst senast. I den senaste starten så tog han över ledningen med 1350 meter kvar av loppet och gick undan till seger.

Emilia Leo som kör hästen i detta uttagningslopp till Dam-SM körde hästen även vid vinsten senast också och med en fin löpning här så tror jag han har bra chans till en ny seger här.

Med en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller Vine Vision många hästar till slut men han är bra nog att göra en del av grovjobbet i dödens med om det skulle behövas.

Vine Vision är en femårig valack som tränas av Claes Sjöström. Han har startat 21 gånger tidigare och har vunnit 7 av dessa och om det inte strular alltför mycket med positionerna så tror jag att han är starkast över upploppet här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 2 B.B.S.Poetry som har gjort bort sig med galopp i de två senaste starterna. Felfri här så tror jag att Lina Björck som kör hästen har ledningen i sikte och om hon skulle få bestämma i spets här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Fast Food Hanover som stumnade i ledningen senast och fick nöja sig med femteplatsen i ett försök till SprinterMästaren som vanns av Adde S.H. senast.

Här går Fast Food Hanover ner i klass och om Ida Riesterer som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på loppet så kan han bli farlig den sista biten.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Vine Vision
Rättvik lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip