Dagens rek är till Solvalla lopp 8 som ingår i kvällens V86 Xpress tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Vine Vision är topp tre i loppet.

Vine Vision gick en stark slutrunda i vida spår senast och via 11,5 sista varvet så var han inte långt ifrån vinnande Quarcia men fick nöja sig med andraplatsen.

Vine Vision är klart distansgynnad nu och får Claes Sjöström som kör hästen överta spets i ett tidigt skede tror jag på en mycket god vinstchans fast det är inte säkert att så blir fallet men han är stark och rejäl och han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas fast dödens vill man såklart undvika över den dryga distansen.

Allt har varit normalt efter den senaste insatsen för Vine Vision så inga ändringar är aktuella vilket medför att det blir barfota runt om samt jänkarvagn och ett helstängt huvudlag meddelar Claes Sjöström.

Vine Vision är en femårig valack som har startat 25 gånger tidigare. På dessa så har det blivit 8 segrar och han har även varit topp tre i 56 % av loppen och med en fin löpning här så tror jag han har bra chans att vara sämst trea i mål här.

Den värsta motståndaren till Vine Vision anser jag vara nummer 8 U.R.Amazing som var duktig vid seger över aktuell distans senast och om Thorsten Tietz som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han duga en bit mot det här gänget.

En annan motståndare till Vine Vision är nummer 3 Bag's Simoni som är startsnabb och kanske kan nå ledningen initialt men även nummer 5 Give Me Ten kan lägga iväg från början så det kan bli bra tempo inledningsvis men med en fin resa i den främre träffen så kan Bag’s Simoni vara långt framme här.

4 Vine Vision
Solvalla lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.90 Unibet LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip