Lopp 9 - 2140m auto

1 Kimi di Quattro var ute i ett tufft V75-lopp senast och hade då ett tufft utgångsläge med bricka tolv. Även om det tillslut blev för långt fram kunde ändå Kimi di Quattro via en snabb avslutning visa att formen är bra. Klockan stannade på 10-fart sista 800m. För två starter sedan fick man göra ett helt lopp ute i tredjespår men kunde ändå hålla strongt till en andraplats. Att Kimi di Quattro tål att göra en hel del grovjobb själv råder det inget tvivel om, och hittar man bara ut från sitter innerspår ikväll ska segerchansen vara god.

8 Again Kronos håller även han fin form för dagen men han har dessvärre ett tufft utgångsläge. Han kommer med en färsk seger i bagaget och härifrån är det troligtvis full laddning från start. Lyckas man hitta en vettig position så är man tidig i seger snacket på nytt.

Skrällen är 10 The Engine som är en individ med mycket talang. Han har varit ute i både årgångslopp under året och även provat på V75. Kunnandet är högt och jagar man en kantboll i avslutningen är The Engine det givna valet för mig. När vi får 2,45 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

Nämner även 9 Newlight Coger som kommer med en färsk seger på V86 senast. Formen är bra och utgångsläget är inget större minus då Newlight Coger inte har sin bästa egenskap från start.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

10 The Engine
Lopp 9 - Romme
Spel: Plats
Odds: 2,45
Bolag; bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip