Lopp 9 - 2640m Volt

12 Balotelli Crown tycker jag ställs emot ett passande motstånd nu. Han har inte varit som bäst på slutet men det finns förklaringar till att han presterat sämre som kommer att vara åtgärdade nu och han känns mycket fin hemma i träning. Han kan öppna bra från start och kommer kunna hitta en bra position direkt och jag blir inte förvånad om han bara är bäst här. När vi får 2,35 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

7 Global Unspoked är jag spänd på inför den här starten. Han hade inte startat på tio månader när han gjorde comeback 17/12 och var positiv som trea bakom segrande Twinkle Face. Senast satt han för långt bak i kön i ett lopp över lång distans och kom aldrig in i matchen men han tog på hästarna där framme hela vägen in i mål och gick en stark slutrunda. Jag tycker det är att passande smygläge nu och får han spara på sin speed till slut kan det vara dags för en seger. Nu tvingas han dock tävla med vanlig vagn i och med de nya reglerna gällande voltstart och det får ses som ett minus eftersom han brukar gå med bike.

Jag har bara råd med två hästar på mitt system men bakom räknas såklart favoriten 10 Zinco Jet samt 3 Samurai Comery som startar i den främre volten.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

12 Balotelli Crown
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip