Lopp 9 - 2140m auto
2 Viking Brodde är en sexåring som alltid visat prov på hög kapacitet och kvalade bland annat in till finalen av Breeders Crown under sin fyraårssäsong. Viking Brodde har dock haft svårt att få någon kontinuitet i startandet och fick under förra året bara ihop sex starter totalt. Ikväll är det årsdebut men som vi varit inne på många gånger tidigare är tränaren Timo Nurmos känd för att ha sina hästar väl förberedda direkt. Nu har man fått ett perfekt utgångsläge och är den tidiga ledaren av loppet, med Björn Goop i sulkyn blir man svårslagen och jag spikar på V86 och spelar även vinnare till 3,75 på fasta marknaden.

5 Spickleback Face är den av de få betrodda som kommer med bevisad form. I den senaste starten gjorde man det mycket bra från utvändigt om ledaren och vann loppet via 1,09 sista 800n. Med en liknande prestation ikväll är man med och utmanar min spik om segern.

7 Ultion Face gör ikväll årsdebut men kapacitet vet vi finns. Under förra säsongen kvalade man bland annat in till finalerna av både Derbyt och Breeders Crown. Nu återkommer man efter vinterträning och kastration vilket kan ge fin effekt. Enligt stallet känns det som hästen tagit ytterligare ett steg i utvecklingen inför årsdebuten och Ultion Face ska inte nonchaleras vid gardering.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

2 Viking Brodde
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 3,75
Bolag: bet365

Lycka till med spelet.


This is the stats tab
This is the post tip