Lopp 9 - 2640m auto.

Här hittar vi kanske omgångens bubblare och även min tredje spik och mitt singelspel. 4 Bitcoind' Arc, han är streckad på 25% i skrivande stund och jag skulle inte förvåna mig om han slutar som knapp favorit. Detta är ett nyförvärv hos Timo Nurmos. Bitcoind' Arc var tidigare hos Jörgen S Eriksson, ikväll gör man debut för Nurmos. Han har tidigare i sin karriär mött tufft motstånd och varit ute i årgångsloppen. Bitcoind' Arc har tidigare varit ute över den aktuella distansen en gång och gjorde det då bra som trea. Med tanke på hur hela stall Nurmos presterar för dagen lär inte denna kapabla fyraåring vara ett undantag. Tränaren Timo Nurmos brukar presentera sina nyförvärv i bra författning direkt. Spik för mig och när fasta marknaden erbjuder 2,35 på att Bitcoind' Arc ska vinna loppet så lirar jag.

Motbud
2 Homeland Pellini gjorde debut över distansen i den senaste starten, satt då fast med krafter oburkade över mål. Krafter som man troligtvis tar med sig till dagens start, han är kvick från start och min troliga ledare av loppet initialt. Samtliga tre segrar i karriären är tagna från ledningen. Vi har en bra prestation att vänta från ett bra utgångsläge.

3 Ingesson är favorit i nuläget, han var bra vid sina två raka segrar inför den senaste starten. Senast stumnade man efter fått lägga tuffa speeder under loppet. Ingesson är såklart segeraktuell i kvällens start igen, men när jag tycker spelvärdet finns hos en annan konkurrent har jag valt att ta ställning emot då jag tycker han på förhand är för stor favorit.

5 Betting King gör en intressant debut för Micael Broberg. Den kapable men osäkre Ready Cash-sonen kan vara farlig att att nonchalera vid gardering. Intressant streckprocent.

För den som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

4 Bitcoind' Arc
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 2,35
Bolag: Unibet & LeoVegas

Lycka till!!

This is the stats tab
This is the post tip