Lopp 9 - 2140m auto

8 Dear Friend är tillbaka i Sverige efter sitt Frankrike äventyr där det bara blev en start. Hon var inte som bäst i starterna innan på svensk mark men gjorde det riktigt bra som tvåa i Prix Helen Johanssons. Ikväll har Dear Friend fått ett tufft utgångsläge men skulle man hitta en bra positionen vet vi om att detta är en ett åttaårigt sto som kan avsluta riktigt vasst. Förstahäst men känns givet att gardera loppet.

5 Zio Tom Jet gjorde det bra i den senaste starten och formkurvan pekar uppåt. Ikväll blir det återigen barfota runt om vilket är ett plus. Zio Tom Jet gynnas om det blir tempo på loppet och hittar man ett bra slagläge finns kapacitet och kunnande för att vara med i segerstriden. Fäller många på speed över upploppet. När man får 1,80 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

4 Breidabliks Nubbe har inlett året lovande med två raka segrar på kontot, han kommer till dagens start med formen på topp och detta är ytterligare en häst som gynnas om det blir tempo på kvällens lopp. Man är kvick från start och jag tror man kör sig till ledningen här och från den positionen kommer man sen sälja sig dyrt, har sex segrar på åtta försök från den positionen.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

5 Zio Tom Jet
Lopp 9 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 1,80
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip