Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i kvällens V65 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Bella M.J. vinner loppet.

Bella M.J. har gjort tre starter i sin nya regi för Hans-Owe Sundberg och på dessa så har hon tagit två raka segrar från spår 11 bakom bilen och i debuten så blev det en andraplats i ett lopp som Estelle Brodda vann men då hade hon varit borta länge och fick ett snällt lopp i ryggar.

Vid vinsten i senaste starten så blev det egentligen fel när kusken trodde att han kunde glida fram till dödens men blev utsvarad av Örjan Kihlström och det kostade kraft att komma förbi honom men då hade hästen sådan fart att man fortsatte till ledningen men där satt Björn Goop som gjorde allt för att försvara spets men Hans-Owe kom förbi med 600 meter kvar till mål och höll sedan undan till en knapp seger men nu är utgångsläget betydligt bättre och jag tror att Jorma Kontio som kör henne den här gången kan hitta till spets smärtfritt och väl där så blir hon svårtuggad för övriga ekipage.

Det blir inga ändringar så Bella M.J. kommer att tävla med skor runt om samt i en svensk jänkarvagn och med ett öppet huvudlag som tidigare rapporterar Hans-Owe Sundberg. 

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 8 Lullaby S.I.R. som har visat en härlig form på sistone och om det löser sig med positionerna från ett svårt utgångsläge så kan hon sluta långt framme på nytt.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 6 Vinky Wise As som var duktig vid segern i Eskilstuna senast när hon avgjorde i säkert via 13 tempo sista 800 meterna och med en liknande avslutning här så kan hon sluta i den främre träffen men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V65 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Bella M.J.
Solvalla lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.15 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip