Dagens rek är till Romme lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 13 Laura Sånna är topp tre i loppet.

Laura Sånna var tvåa i ett V75 lopp som vanns utav Budets Lasse senast och visade då att toppformen är intakt. Hon har sin bästa bit till slut i loppen så läget här är ingen katastrof och om hon slipper att göra alltför mycket grovjobb under slutrundan så kan hon blanda sig i segerstriden här och då tror jag på bra chans att hon är sämst trea i mål.

Laura Sånna är ett ett sexårigt sto efter Maharajah som tränas av Elisabeth Lundholm. Hon har på sina 26 tidigare starter tagit 6 vinster och har varit på plats i 62 % av loppen och jag tror att dessa siffror kan förbättras ytterligare med kvällens start.

Laura Sånna känns jättefin i träningen och hon gör sällan ett dåligt lopp. Oskar Kylin Blom som kör hästen känner henne väl sedan tidigare och vet att hon alltid går till mål och blir det bra fart på loppet så tror jag hon kan bli tuff att stå emot över upploppet. Är banan fin så får hon tävla barfota fram för hon blir lite rappare då meddelar Elisabeth Lundholm.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 3 Qiao Q.L. som kommer från en strålande prestation då han vann med tussarna kvar. Han spetsade då från ett sjundespår bakom bilen så mycket talar för att ledningen åter är inom räckhåll och skulle Nicklas Westerholm som kör hästen få styra och ställa lite som han vill i spets så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

En annan motståndare till Laura Sånna är nummer 4 Miss Hejaracka som ståtar med två raka segrar men jag tror inte hon kan ta sig förbi Qiao Q.L. i starten och skulle hon få vandra utvändigt om ledaren så kan det bli tufft att räcka till en ny seger här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

13 Laura Sånna
Romme lopp 9
Spel: Plats
Odds: 1.80 LeoVegas , Unibet , bet365

This is the stats tab
This is the post tip