Lopp 9 - 2140m volt
6 Let's Go Ernie är en tuff sexåring som hittat rätt igen efter sitt uppehåll. Han har två lopp i kroppen inför dagens start och Let's Go Ernie har även stått för två bra insatser i dessa lopp. Formen är på topp och här ser det upplagt ut för att tidig kunna köra fram och överta ledning och därifrån har man enligt mig en god chans att leda runt om.

9 Donners Am har inte fått till det när man varit ute på V75 på slutet, senast fick man sen lucka och sköt till bra. Det såg inte ut att vara tomt på krafter i mål heller. Idag går man ner lite i klass och får man användning av de sparade krafterna ifrån senast kommer man bli att räkna med idag.

13 Shocking Superman är tillbaka efter halsoperation, formen är ett frågetecken men kapacitet och kunnande vet vi duger bra för ett lopp som detta. Från stallet meddelar man att Shocking Superman inte kommer gå med maximal balans idag, men att han känns väldigt fin i träning efter operationen. Man låter även spända på att se hur han presterar idag. Kanske kommer ut som en ny häst och sköljer över allt och alla?

10 Eder Bob är gedigen och för sällan ett dåligt lopp. Är härdad mot tuffare motstånd än vad man ställs emot idag. Med klaff spurtar han ner många till slut. Outsider.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

6 Let's Go Ernie
Östersund lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2,25 bet365

This is the stats tab
This is the post tip