Dagens rek är till Eskilstuna lopp 9 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Maple Hill's Eto'o är topp tre i loppet.

Maple Hill's Eto'o spurtade bra senast efter att ha blivit dragen bakåt i ingången till upploppet fram till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Freddie Silvåkra, men han är kvick ut och jag tror att Kevin Oscarsson är ute efter ledningen här och skulle han komma till spets smärtfritt är mycket vunnet och han ska räknas tidigt här fast även om det inte blir ledningen så tror jag han kan få en fin resa och då tror jag han har bra chans att vara sämst trea i mål.

Maple Hill's Eto'o har inte vunnit sedan han vann på Eskilstuna i början av december ifjol när han vann säkert efter att ha kommit till ledningen, men han är van vid tufft motstånd och jag tror att han blir att räkna med från ett fint utgångsläge här och nu blir det sommarskor och bike den här gången och det är mycket intressant.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 10 M.T.Master Don som var hårt betrodd i sin senaste start, som var på V75 men dödens i hårt tempo tog dock ut sin rätt och han var slagen tidigt. Gången innan det så rundade han ett lite enklare gäng utan problem och med en fin resa i ryggar här så kan han blanda sig i segerstriden.

En annan motståndare till Maple Hill's Eto'o är nummer 7 No April Fool som vann i övertygande stil utvändigt ledaren senast och om Nicklas Westerholm kan servera hästen en bra löpning så kan han sluta i den främre träffen på nytt.

5 Maple Hill's Eto'o
Eskilstuna lopp 9
Spel: Plats
Odds: 1.80 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip