Dagens rek är till Bergsåker lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 M.C.C.Orlando är topp tre i loppet.

M.C.C.Orlando är jämn och säker och han trivs bra över lång distans. Han avslutade klart bra till andraplatsen via 12 tempo sista 500 meterna bakom vinnande Donners Am senast.

Här tror jag att Daniel Wäjersten som kör M.C.C.Orlando kan hitta till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad om han skulle få bestämma en del i den positionen och då tror jag på bra chans att han är sämst trea i mål här.

Det är ett litet minus att M.C.C.Orlando måste gå med skor den här gången även om den senaste segern togs med skor. I övrigt blir det inga andra ändringar.

M.C.C.Orlando är en sexårig valack som har startat 37 gånger tidigare. På dessa har det blivit 7 segrar och han har även varit topp tre i 51 % av loppen och med en fin löpning i den främre träffen här så tror jag på en framskjuten placering på nytt.

Den värsta motståndaren till M.C.C.Orlando i loppet anser jag vara nummer 9 Toutre som stod för en stark slutrunda ute i spåren i norska V75 senast. Fast nu blir det skor runt om istället för barfota som det var senast men om det löser sig med positionerna här så kan han ha vissa möjligheter här.

En annan motståndare till M.C.C.Orlando är nummer 11 Hard Times som var trea på Solänget näst senast och gången efter det så var han fyra i ett tufft gäng på Solvalla.

Här har Hard Times 60 meter att hämta in jämfört med hästarna på start men om Ulf Ohlsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han duga en bit mot det här gänget.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 M.C.C.Orlando
Bergsåker lopp 9
Spel: Plats
Odds: 2.00 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip