Dagens rek är till Bergsåker lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Power vinner loppet.

Power har vunnit hälften av sina åtta starter hittills. Han fick trava i dödens i uttagningsloppet till E3 näst senast och det blev för tufft. Gången efter det så plockade han ner sitt motstånd via 11 tempo sista varvet och från ett bra utgångsläge här så kan han göra sig gällande på nytt även om det finns risk för dödens här.

För tre starter sedan var Power ute i ett lopp under Elitloppshelgen. Den gången så imponerade han stort när han plockade ner den ledande Bythebook från dödens via 11,3 sista varvet och med en liknande avslutning här så tror jag han blir svårslagen.

Inga ändringar är planerade för Power utan det blir troligen barfota bak samt ett öppet huvudlag och vanlig vagn meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 2 Global Adventure som har läge för ledningen här. Från den positionen så har han sex segrar på sex starter men det kan bli ett uppskruvat tempo på tillställningen och då tror jag inte han räcker till mot min vinnare här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 7 Pretty Boy Floyd som kommer med två raka segrar och han vann från ledningen i den senaste starten men det kan bli tufft att komma till spets här och då tror jag inte han räcker till seger utan får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Power
Bergsåker lopp 9
Spel: Plats
Odds: 1.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip