Dagens rek är till Färjestad lopp 9 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 S.G.Charpentier är topp tre i loppet.

S.G.Charpentier såg stark ut innan han galopperade i sista kurvan senast och han hade varit långt framme utan det missödet. Hästen känns bra men han har ofta haft otur med startspåren meddelar man från stallet.

S.G.Charpentier besitter gott kunnande och har fin fart fast ibland har han problem med travet och speciellt i svängarna har han det svårt men om han kan få travet att flyta så tror jag han är med i segerstriden här.

Nu är det läge för ledningen för S.G.Charpentier och där trivs han som allra bäst och Jorma Kontio som kör hästen brukar inte släppa ifrån sig ledningen om han skulle ta den men om han gör det så tror jag det är stallkamraten nummer 3 Exit Angot som kan få ta över ledningen och isåfall så kan S.G.Charpentier få ett bra lopp i vinnarhålet.

S.G.Charpentier är en femårig valack som har startat 23 gånger tidigare. På dessa så har det blivit 8 vinster och han har även varit topp tre i 52 % av loppen och jag tror han har god chans att bättra på den statistiken här.

S.G.Charpentier kommer troligen att tävla barfota runt om samt med ett helstängt huvudlag och i en jänkarvagn meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till S.G.Charpentier anser jag vara nummer 3 Exit Angot som har gjort en start i ny regi för Timo Nurmos och galopperade då bort sig.

Felfri nu så sitter Örjan Kihlström som kör Exit Angot bra till omgående och eventuellt kan han bli släppt till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

En annan motståndare till S.G.Charpentier är nummer 9 Dexter Brick som ståtar med tre raka segrar och om han kan komma igenom rätt så vettigt och kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt. Första gången med Carl Johan Jepson upp nu är intressant.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

1 S.G.Charpentier
Färjestad lopp 9
Spel: Plats
Odds: 2.55 Unibet LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip