Dagens rek är till Boden lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 10 Eva I.H. mot nummer 2 Mellby Dealer.

Eva I.H. har fått två lopp i kroppen nu efter en liten paus men har inte riktigt fått till det i loppen i år och är ännu utan seger efter sex tidigare starter men ifjol vann hon 6 av 17 starter så hon vet hur det är att vinna lopp.

Eva I.H. gjorde en godkänd comeback som tvåa bakom vinnande Atupem näst senast och gången efter det så blev hon förvisso bara sexa i ett lopp på Solvalla som vanns av Indoor Voices men jag tror att hon blev lite störd av en omstart den gången så om det klaffar med positionerna nu och blir ett uppskruvat tempo där framme så tror jag hon fäller många hästar till slut och ska då ha bra chans att vara före Mellby Dealer i mål här.

Eva I.H. tränas av Ingemar Hultqvist och hästen är bättre än raden och om Mika Forss som kör hästen kan servera henne ett bra lopp så duger hon en bit mot det här gänget.

Mellby Dealer är väldigt stor favorit på strecken inom V64 spelet i nuläget men han har inte startat på ett tag och kan behöva loppet men är van vid hårdare motstånd än det här och är kvick iväg men jag tror inte att blir någon ledning till en början här eftersom nummer 6 Andover Streamline och nummer 3 Comewithaflash är väldigt startsnabba men möjligen kan Mellby Dealer få ta över ledningen efter en bit men det är inte säkert och skulle han få trava i dödens istället så är Roger Nilssons styrning sårbar här.

Mellby Dealer kommer tävla med helstängt huvudlag och i en vanlig vagn precis som senast rapporterar man från stallet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Mellby Dealer - Eva I.H.
Boden lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip