Dagens rek är till Kalmar lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 9 Miss Pastis mot nummer 3 In Love Silas.

Miss Pastis har varit ute i en del tuffa gäng och hon gjorde det klart bra vid vinsten över kort distans näst senast.

Gången efter det så slutade Miss Pastis oplacerad i ett lopp som vanns av Rosy Wine men då gick hon i mål med en del sparade krafter.

Kan Peter Ingves som kör Miss Pastis hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan hon bli farlig över upploppet och då tror jag hon har god chans att vara före In Love Silas i mål.

Det är ett långt upplopp i Kalmar och det tror jag kan vara gynnsamt för Görel Engström tränade Miss Pastis om hon kan få spara speeden fram till upploppet mot In Love Silas här.

In Love Silas har ännu ingen seger efter åtta starter men hon har visat gryende form på slutet. Hon avslutade positivt via 12,5 sista 800 meterna från kön och nådde andraplatsen bakom vinnande Juicy Gossip näst senast.

Gången efter det så höll In Love Silas godkänt från ledningen och från det här läget så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och då kan det räcka en bit här men jag håller Miss Pastis högre.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Miss Pastis - In Love Silas
Kalmar lopp 5
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip