Dagens rek är till Mantorp lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Blue Star Champion mot nummer 2 Ottens Casher.

Blue Star Champion har ingen vidare rad och han blir troligen över från start här eftersom nummer 4 Bålsta Palema med Mikael J Andersson bakom tömmarna är riktigt kvick iväg men fältet innehåller bara nio motståndare och chansen att Blue Star Champion kan hitta ut i andraspår måste betecknas som god.

Blue Star Champion har gjort två starter för Ville Karulahti och han har avslutat starkt i båda dessa men utan att kunna blanda sig i segerstriden men om det löser sig med positionerna här så biter hans spurt riktigt bra och då tror jag på bra chans att han är före Ottens Casher i mål här.

Ottens Casher gjorde första starten på drygt ett år senast och avslutade då godkänt efter en sen lucka och med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten.

Roger Walmann tränar Ottens Casher och han meddelar att hästen känns fin i träningen efter loppet senast och har fått ett bra spår här och han kan sluta i den främre träffen här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Ottens Casher - Blue Star Champion
Mantorp lopp 4
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip