Dagens rek är till Halmstad lopp 5 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar nummer 9 Pagano mot nummer 2 Staro Kipling.

Pagano levererade senast en vass avslutning via 10,5 sista 400 meterna fram till en tredjeplats bakom vinnande Quite A Quality och visade att formen sitter där den ska och med en liknande spurt här så tror jag på bra chans att han är före Staro Kipling i mål här.

Utgångsläget här behöver inte vara fel då Pagano inte har visat någon vidare startsnabbhet och med bra fart på loppet så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här.

Pagano är en femårig valack som tränas av Magnus Dahlén. Han har på sina 15 tidigare starter varit på plats i hela 80 % av loppen och har även vunnit med Jennifer L Oscarsson i sulkyn tidigare. Barfota runt om nu kan ge en extra kick.

Staro Kipling var bra vid segern i ett P21-lopp senast när han avgjorde på ett bra vis efter att luckan kommit från vinnarhålet. Från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till direkt och kan då vara långt framme på nytt.

Staro Kipling kan öppna rätt bra men även nummer 3 Staro Junique kan lägga iväg bra från start så det kan bli tuff körning om ledningen och skulle det bli ett uppskruvat tempo där framme så tror jag det gynnar Pagano till slut.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Pagano - Staro Kipling
Halmstad lopp 5
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet , LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip