Dagens rek är till Åmål lopp 10 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 6 Roberto Brazz mot nummer 4 Dolorosa Am.

Roberto Brazz vann vid sitt senaste besök i Sverige för tre starter sedan. Han tog då hand om ledningen och gick undan till en säker seger. Skulle han hitta till ledningen på nytt så kan han bli svårfångad här men även om det inte blir spets så ska han räknas tidigt här och då tror jag han har bra chans att vara före Dolorosa Am i mål.

Senast i Norge så mötte Roberto Brazz bra hästar och fick nöja sig med en tredjeplats då. Han har höjt sig tycker jag och gör bra insatser varje gång så jag tror han gör ett nytt bra lopp på nytt.

Roberto Brazz är inte beroende av att gå i ledningen utan han gör bra lopp även när han får gå på rulle och han har vunnit V75 från dödens hemma i Norge tidigare och han tål att gå tidigt i loppen.

Senast så tävlade Roberto Brazz med skor runt om men nu blir det troligen barfota runt om vilket är det bästa för honom. Norskt huvudlag och svensk jänkarvagn som senast, säger Jens Kristian Brenne som tränar och med en duktig kusk i Magnus Teien Gundersen här så tror jag han är långt framme.

Dolorosa Am gjorde bort sig med galopp som hårt betrodd senast men felfri här så kan han få en bra löpning och med en vass avslutning här så fäller han många hästar till slut och kan då vara med i den främre träffen.

Dolorosa Am har inte startat sedan mitten på juni nu och det kan saknas en del men han brukar gå bra efter uppehåll och om Kristian Lindberg som kör hästen kan servera honom ett bra lopp här så kan han duga en bit här fast om Roberto Brazz skulle få trava i spets utan någon större press så tror jag det kan bli tufft att plocka ner denne.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Roberto Brazz - Dolorosa Am
Åmål lopp 10
Spel: H2H 1
Odds: 1.72 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip