Dagens rek är till Halmstad lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 15 Ryssebo La Reine mot nummer 8 Bara Min.

Ryssebo La Reine har inte startat på länge men är väldigt kapabel för klassen och trots att läget är uselt så tror jag hon kan blanda sig i segerstriden här om det blir bra tempo på tillställningen.

Ryssebo La Reine är ett sexårigt sto som endast har gjort 10 starter hittills, men på dessa har det blivit 6 vinster och 4 andraplatser och jag tror att hon kan vara långt framme direkt i årsdebuten här om Anton Knutsson som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutvarvet.

Anton Knutsson har vunnit tre av de fyra starterna han har kört hästen tidigare. Ryssebo La Reine kan behöva loppet då hon har varit borta från tävlingsbanorna sedan oktober och man har tränat hårt, men hon har mycket hög grundkapacitet och kan bli att räkna med direkt i comebacken här och då tror jag hon har bra chans att vara före Bara Min i mål. Det blir skor runt om meddelar Pär Thole som tränar.

Bara Min visade bra form när hon plockade ner sitt motstånd senast och vi får se var hon hamnar den här gången och Tobias O Eriksson som kör hästen meddelar att man får köra lite på chans men i sådana här stolopp duger hon en bit om det klaffar med löpningsförloppet.

Bara Min kommer troligen tävla med skor runt om samt en svensk jänkarvagn och ett norskt huvudlag som senast meddelar man från stallet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Ryssebo La Reine - Bara Min
Halmstad lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet , LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip