Dagens rek är till Jägersro lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Springbank mot nummer 8 Borups Regent.

Springbank har ett lopp i kroppen nu och som ensam på startvolten här så tar han hand om ledningen initialt men Peter Arnqvist som kör hästen kanske släpper till någon mer betrodd om han får frågan i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han kan bli farlig från vinnarhålet med en eventuell lucka till slut fast oavsett så tror jag på bra möjligheter att han är före Borups Regent i mål här.

Springbank är en sexårig valack efter Ready Cash som tränas av Patrik Karlsson. Han har galopperat en hel del tidigare och har bara en seger på sina 15 tidigare starter, men han har ett gynnsamt utgångsläge nu och de 20 meter han startar före Borups Regent här kan innebära ett bra försprång om han kan hålla sig i rätt gångart nu och då kan det bli svårt att plocka in de meterna för Borups Regent över nerförsbacken på Jägersro.

Borups Regent startade på nyårsafton senast och var då inte alls bra. Han gav sig tidigt från ledningen och slutade då långt efter men det loppet var ett par månader sedan så han kan behöva loppet nu, fast med en lyckad start från springspåret på tillägg här så kan han sitta bra till direkt och kan då vara långt framme.

Borups Regent kan öppna rätt bra men nummer 7 Xanthis De Roi som har det andra springspåret tror jag är kvickare från start och det kan kosta mycket kraft ute i spåren att komma till en bra position och skulle Borups Regent få en jobbig löpning i tredjespår en bit så tror jag det blir tufft att plocka ner Springbank som har ett bättre läge.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Springbank - Borups Regent
Jägersro lopp 5
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip