Speltips SprinterMästaren 2020

Sport: Trav
Spelstopp: 2020-07-02 19:20
Land: Sverige
Liga: Halmstad
Odds: 2.40
Tips: Don Fanucci Zet
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
På torsdagen så ska klassiska SprinterMästaren för de fyraåriga hästarna avgöras på Halmstadtravet. Jag spelar att Don Fanucci Zet står som slutsegrare i år.

Don Fanucci Zet har vunnit 8 av 12 starter hittills i karriären. Han har bara missat att vara topp tre vid ett tillfälle. Det var i oktober ifjol när han i ett treåringslopp på Solvalla från ett dåligt utgångsläge slutade på en fjärdeplats bakom Mellby Hoffa som vann det loppet.

Don Fanucci Zet har utvecklats väldigt mycket under året och jag tror att han kommer att klättra en bra bit upp i klasserna om han får vara skadefri.

För fem starter sedan var Don Fanucci Zet överlägsen i ett V75 lopp på Romme under påskhelgen. Efter det var han ute i ett uttagningslopp till Kungapokalen och tappade då en sko. Trots det avslutade han strålande och han knep en plats i finalen efter att han nått en tredjeplats bakom Osterc som vann från ledningen.

I den efterföljande finalen av Kungapokalen så kördes Don Fanucci Zet till spets i ett tidigt skede och från den positionen så höll han sedan starkt men han fick ge sig kort före mål mot en vasst avslutande Aetos Kronos.

Därefter så var Don Fanucci Zet ute i Klass II finalen på Solvalla under Elitloppshelgen och där gled han fram och tog över ledningen från Velten Limelight efter 750 meter och sedan vann han loppet i ohotad stil från den positionen.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Det senaste framträdandet gjorde Don Fanucci Zet i Prix Readly Express på Solvalla för ett par veckor sedan. Han tog då omgående hand om ledningen och sedan så var han aldrig i någon förlustfara.

Med den startsnabbheten Don Fanucci Zet besitter så tror jag han kommer till ledningen smärtfritt i sitt försök och då blir han svårstoppad. Sedan så borde han få ett bra läge inför finalen och även där räknar jag med en god spetschans och från ledningen över den korta distansen så säljer han sig dyrt.

En tuff motståndare till min vinnare är Green Manalishi som ännu väntar på den första segern på svensk mark sedan Stefan Melander tog över träningen.

Det blev en andraplats i försöket till Kungapokalen för Green Manalishi. I den efterföljande finalen så fick han det inte att stämma utan han galopperade bort sina möjligheter då.

Senast så var Green Manalishi ute i Prix Readly Express på Solvalla och han hade då ingen chans mot Don Fanucci Zet utan han fick nöja sig med tredjepriset.

Green Manalishi har dragit ett dåligt spår 8 i försöket och han riskerar att få göra mycket av grovjobbet på egen hand under slutrundan. Då kan det även bli ett sämre spår i finalen med om han skulle lyckas ta sig till den.

I övrigt kan Bythebook som visade gryende form i den senaste starten vara intressant. Han fick då ett perfekt lopp i rygg på den ledande Tabasco C.D. och på upploppet så klev han ut och plockade ner ledaren på ett bra vis till seger.

Svante Båth som tränar Bythebook meddelar att man har siktat mot SprinterMästaren ett tag så formen ska vara på topp nu.

Bythebook är startsnabb och med rätt resa så borde han ha stora möjligheter att ta sig vidare till finalen. Det blir barfota runt om redan i försöket och så har han inte tävlat sedan han blev femma i Kriteriet bakom Power ifjol.

Don Fanucci Zet
SprinterMästaren 2020
Spel: Vinnare
Odds: 2.40 Casumo, Unibet & LeoVegas

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | 888sport | SpeedyBet | Casumo | Nordicbet | Unibet | LeoVegas | Betfair
  SprinterMästaren 2020
Spela på Speltips SprinterMästaren 2020
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
DrTrav - 1 Juli 2020 - 10:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -2
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:45  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Svenska Cupen - Ö 3,5 gula kort
1.67
18:00  Mjällby - Malmö FF
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian hcp -1
2.10
19:00  Everton - Southampton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.75
19:00  Bournemouth - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2
1.72
21:15  Aston Villa - Man United
Fotboll - Premier League - MU ö 5.5 hörnor
1.72
21:45  Hellas Verona - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.72
22:00  Athletic Bilbao - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.12
19:30  Real Sociedad - Granada
Fotboll - La Liga - 1
1.75
22:00  Real Madrid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1 + BLGM
3.25
22:00  Atletico Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:25  DD Tips Visby Onsdag 8/7
Insats: 200 kr - DrTrav
19:00  Topptipset Tips Torsdag 9/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 11 Juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Årjäng Lördag 11/7
Insats: 972 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Årjäng Lördag 11/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming