Dagens rek är till Solvalla lopp 6 som ingår i kvällens V65 tävlingar. Jag spelar nummer 10 Staro McMillan mot nummer 3 Forfantone Am.

Staro McMillan kommer med två raka segrar och var mycket duktig vid vinsten på Jägersro i slutet av juli näst senast när han sänkte sitt motstånd trots att han fick trava större delen av loppet i dödens via 10,5 sista 800 meterna och gången efter det såg han slagen ut in i sista sväng men tog tag i grejerna och spurtade ner sitt motstånd och om Steen Juul som kör hästen kan komma igenom bra från bakspåret här och kan hitta de rätta ryggarna under slutrundan så tror jag att han är med i segerstriden på nytt och då ska då det vara en bra chans att han är före nummer 3 Forfantone Am i mål här.

Steen Juul som kör Staro McMillan håller honom mycket högt och han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas.

Staro McMillan har bara gjort fem starter hittills och har vunnit fyra av dessa och är ännu obesegrad felfri. Det blir skor runt om samt vanlig sulky och ett stängt huvudlag som senast rapporterar man från stallet.

Forfantone Am avslutade hyggligt fram till fjärdeplatsen bakom vinnande Global Welcome senast och från ett fint utgångsläge här så kan den här Roger Walmann tränade hästen sluta i den främre träffen och Örjan Kihlström upp den här gången kan vara intressant men jag tror att Staro McMillan är ett strå vassare.

För er som spelar V65 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Staro Mcmillan - Forfantone Am
Solvalla lopp 6
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip