Dagens rek är till Jägersro lopp 11 som ingår i kvällens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 11 Staro McMillan mot nummer 10 Forfantone Am.

Staro McMillan startade senast på Jägersro under Hugo Åbergs-kvällen i slutet av juli från samma startspår som nu. Ken Ecce körde hästen den gången och han svepte då till spets med varvet kvar och gick sedan undan till en lätt seger från den positionen.

Staro McMillan känns väldigt fin för dagen och håller toppform meddelar man från stallet och han är stark och med en fin löpning här så tror jag han visar sig vara starkast över upploppet.

Staro McMillan kommer tävla barfota fram den här gången jämfört med barfota runt om som det var senast. I övrigt blir det helstängt huvudlag och en vanlig vagn som senast meddelar man från stallet. Erik Adielsson upp för första gången nu är intressant och om det klaffar med löpningsförloppet så tror jag på bra chans att Staro McMillan är före Forfantone Am i mål.

Staro McMillan är en fyraårig hingst som tränas av Sören Kolberg. Han har startat 14 gånger hittills och på dessa så har det blivit 8 stycken vinster och han har även varit topp tre i 80 % av loppen och jag tror att dessa fina siffror kan förbättras ytterligare ikväll.

Forfantone Am blir allt bättre och när han kördes barfota runt om och i bike för första gången senast så blev han fast i ryggen på ledande och vinnande Cab Lane med sparade krafter. Kan Örjan Kihlström hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han vara långt framme här.

Forfantone Am har gjort bra insatser på slutet. Han var ute över lång distans näst senast och höll då bra via 11,9 sista varvet till andraplatsen bakom vinnande Pinto Bob. Gången innan det så spurtade han till seger efter en fin löpning.

Forfantone Am har man siktat mot Derbyt med och han kan vara med och slåss om en finalplats fast bakspåret nu är ingen fördel. Han blev lite öm i bakhovarna efter barfotakörningen senast så det blir skor bak den här gången meddelar man från stall Roger Walmann.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Staro McMillan - Forfantone Am
Jägersro lopp 11
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip