Dagens rek är till Jägersro lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 3 Staro Miami mot nummer 2 Hankypanky Rubyred.

Staro Miami såg länge seg ut i uttagningsloppet till Derbystoet men bet i rejält när det var dags att avgöra och hann fram till seger på linjen.

Staro Miami hade rest dåligt inför försöket och man kom sent till banan vilket påverkade förberedelserna för henne. Efter uttagningsloppet så har hästen stått kvar hos Per Nordström så nu slipper man långresa och jag tror på en klart förbättrad prestation här.

Staro Miami har startat 17 gånger i karriären med 10 segrar som resultat och hon har även varit topp tre i 88 % av loppen och om Mika Forss som kör hästen kan servera henne en fin löpning så tror jag hon är med i den främre träffen på nytt.

Staro Miami kommer att tävla barfota runt om nu och på den balansen har hon tagit flera vinster tidigare och från ett fint utgångsläge här så sitter hon bra till omgående och jag tror hon har bra chans att vara före Hankypanky Rubyred i mål.

Hankypanky Rubyred var väldigt fin i försöket när hon vann från dödens. Det var bra gjort och hon visade bra styrka och skalle som avgjorde till slut.

Hankypanky Rubyred har gått i dödens två gånger i rad nu för hon fick vandra i dödens även i StoChampionatet där hon blev sexa bakom vinnande Activated. Här finns det återigen risk att Hankypanky Rubyred får göra en del grovjobb men om hon får lite tur med löpningsförloppet och slipper att göra alltför mycket själv så kan hon duga en bit här.

Nu blir det jänkarvagn för första gången och troligen även ett norskt huvudlag. Hon har gått med öppet huvudlag tidigare och ibland halvstängt meddelar man från stall Timo Nurmos.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Staro Miami - Hankypanky Rubyred
Jägersro lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet , LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip