Dagens rek är till Åby lopp 8 som ingår i kvällens V86 Xpress tävlingar. Jag spelar nummer 9 Stud Muffin mot nummer 8 Ferry Boko.

Stud Muffin gjorde ett bra lopp vid vinsten senast. Trots att inte travet stämde fullt ut så presterade han en bra slutrunda via 11,2 sista varvet och plockade ner sitt motstånd. Allt verkar normalt i träningen efteråt meddelar man från stallet och nu har han springspår på tillägg och om Flemming Jensen som kör hästen kan pricka starten så kan han sitta med där framme i ett tidigt skede och om det löser sig med positionerna här så tror jag att han tar andra raka segern här trots att han startar med 40 meters tillägg men oavsett så ska han ha bra chans att vara före Ferry Boko i mål här.

Att distansen är lite kortare denna gång är inget plus för Stud Muffin men han kan gå en rejäl repa och kan runda till vinst från sina dubbla tillägg här. Barfota fram och skor bak är hans bästa balans och det blir likadant igen. Vid vinsten i senaste starten så hade han helstängt huvudlag för första gången på ett tag och det föll väl ut så det blir samma även den här gången samt vanlig vagn.

Ferry Boko var ute i ett V75 lopp som vanns av Harran Boko senast och här är det inte riktigt lika tufft motstånd och om Christoffer Eriksson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så har han en vass avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering men jag håller Stud Muffin som ett strå vassare.

Ferry Boko har radat upp starka insatser på sistone utan att få vinna men jag tror inte vinsten kommer ikväll heller även om han kan vara vass på speed med ett smyglopp till upploppet. Inga ändringar är planerade utan det blir som senast vilket innebär barfota runt om samt vanlig vagn och ett norskt huvudlag.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Stud Muffin - Ferry Boko
Åby lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip