Dagens rek är till Halmstad lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 6 Bonduran D’Inverne mot nummer 2 T.Wall’s Inferno.

Bonduran D'Inverne gjorde första starten för Wim Paal senast och då spurtade han bra som tvåa och var inte stort slagen av vinnande Mellis Akema och med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången och om han kan slinka ner i en vettig position så kan han bli farlig över upploppet och då tror jag på bra chans att han är före T.Wall’s Inferno i mål.

Bonduran D’Inverne är en sexårig valack som tidigare tränades av Johan Untersteiner och han har på sina 20 framträdanden hittills varit topp tre i 35 % fast han har även en del galopper i raden men felfri här så tror jag på en bra insats nu.

T.Wall's Inferno stod för en fin spurt som tvåa bakom vinnande Grainfield Aiden på Solvalla senast och från ett bra spår så sitter Peter Untersteiner som kör hästen bra till direkt och kanske kan få ett bra lopp här men han inte vinner så ofta vilket endast en seger på 17 starter visar.

T.Wall’s Inferno är bara fyra år och jag tror inte han kan komma till spets här då nummer 1 Blue Mustasche är kvick ut och är loppets troliga ledare och skulle T.Wall’s Inferno få trava i dödens här så tror jag han kan få svårt att hålla undan för Bonduran D’Inverne till slut.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

T.Wall’s Inferno - Bonduran D’Inverne
Halmstad lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 2.10 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip