Dagens rek är till Eskilstuna lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 5 U.Bergs Svante mot nummer 1 Blytung Am.

U.Bergs Svante kommer från en seger när han plockade ner sitt motstånd när han kom loss från vinnarhålet och avgjorde då kort före mål före Yieldson via 12 tempo sista 800 meterna och om Torbjörn Jansson som kör hästen kan servera honom en bra löpning här så tror jag han kan bli svår att stå emot över upploppet.

Med lopp i kroppen nu så tror jag att U.Bergs Svante kan vara ännu vassare den här gången. Nummer 4 Toujours Vif är kvick iväg och jag tror han tar ledningen initialt och då är det inte omöjligt att U.Bergs Svante kan få ta över spets i ett andraskede om han kan vara före nummer 7 On The Line och skulle det bli spets för U.Bergs Svante så kan det räcka långt här.

U.Bergs Svante är en sexårig valack som har gjort 47 starter tidigare. Han har på dessa lopp vunnit sju gånger och har varit topp tre i 40 % av loppen.

U.Bergs Svante kommer att tävla i svensk jänkarvagn och med skor runt om precis som senast meddelar Hans-Owe Sundberg som tränar.

Blytung Am var läcker att skåda vid vinsten senast och han kan öppna hyggligt men innerspåret här tror jag kan bli en fälla och då kan det bli tufft att vinna loppet och vara före U.Bergs Svante i mål.

Inga ändringar är aktuella för Blytung Am så det blir blinkers samt amerikansk jänkarvagn och barfota runt om meddelar man från stallet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

U.Bergs Svante - Blytung Am
Eskilstuna lopp 6
Spel: H2H 1
Odds: 1.72 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip