Dagens rek är till Gävle lopp 6 som ingår i kvällens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 6 U.R.Amazing mot nummer 7 Scarpetta.

U.R.Amazing fick mjölksyra senast efter att ha lagt en tuff speed på sista bortre långsidan. Det var därför han tappade travet till slut men trots detta så kunde han ändå vinna loppet.

Han gick ett bra jobb i måndags meddelar man från stallet och om Thorsten Tietz som kör hästen kan servera honom en bra löpning så tror jag han är långt framme här och ska då ha bra möjlighet att vara före Scarpetta i mål här.

Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn igen men barfota runt om för första gången i karriären och det tror jag kommer ge en bra effekt här. Man har testat barfotabalansen i ett jobb och då flög han fram meddelar man från stallet.

Scarpetta har haft form länge men fått lite dålig utdelning. Formen kan vara på retur. Men annars kan han få en bra resa på innerspår här vilket är särskilt viktigt över aktuell distans.

Här startar han 20 meter bakom U.R.Amazing men det är lång distans så det kommer han nog hämta in tidigt men jag tror mer på U.R.Amazing i den här headen.

Scarpetta är en femårig hingst som tränas av Anders Wallin. Han har gjort 33 starter hittills och på dessa har han varit topp tre i 48% av loppen så han är ofta långt framme och om Kaj Widell kan ge hästen en bra löpning så kan det räcka en bit här.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

U.R.Amazing - Scarpetta
Gävle lopp 6
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip