Dagens rek är till Färjestad lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 11 Young Da Vici mot nummer 14 Victory Kåsgård.

Young Da Vici var ute i derbykval senast och slutade trea i mål bakom vinnande Spickleback Face där och är stark och är gynnad av den långa distansen nu och om Per Lennartsson kan hitta de rätta ryggarna under slutrundan så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här. Det blir barfota runt om igen meddelar man från stallet.

Young Da Vici har springspår på tillägg och borde kunna få en bra start här och kan ha tidig tätkänning direkt vilket jag tror att han skulle gynnas av.

Young Da Vici är bara fyra år och möter lite äldre hästar som har lite mer hårdhet men han står står perfekt inne på pengarna här eftersom han hade fått ett tillägg till om han hade tjänat knappa 1000 kr till och jag tror på en bra chans att han är före Victory Kåsgård som startar 20 meter bakom i mål här.

Victory Kåsgård agerade knepigt som hårt betrodd i ett V86 lopp på Åby senast när han inte alls såg bra ut i varken värmning eller provstart och han tappade sedan mycket från start men kom ifatt med 1800 meter kvar av loppet men gjorde bort sig med en galopp med dryga halvvarvet kvar till mål och såg väldigt stressad ut men håller han sig lugn den här gången så kan han såklart ha chans här.

Victory Kåsgård hade innan misslyckandet senast varit klart bra vid två raka segrar när han vann både ett försök i Bronsdivisionen på Axevalla och sedermera även Bronsfinalen på Åby.

Victory Kåsgård tävlade barfota runt om senast men den här gången blir det skor fram istället som han hade vid de båda senaste vinsterna rapporterar Flemming Jensen som tränar.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Victory Kåsgård - Young Da Vici
Färjestad lopp 11
Spel: H2H 2
Odds: 1.90 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip